1 | Siçramaz, H., Ayar, A. - Microstructure, Texture, and Some Other Properties of Ice Creams Produced with Different Processed and Different Varieties of Pumpkins - Journal of the Turkish Chemical Society Section B: Chemical Engineering - pp.9 - eng - paper - 2022 - TRDizin |
2 | Hatice Sıçramaz, Ahmet Ayar - Microstructure, Texture, and Some Other Properties of Ice Creams Produced with Different Processed and Different Varieties of Pumpkins - Journal of the Turkish Chemical Society Section B: Chemical Engineering - Vol.5 - pp.9 - 2022 |
3 | Özdemi̇r, C. - MEVSİMLİK İŞÇİLERİN YILLIK ÜCRETLİ İZİN HAKKI - Mali Çözüm - pp.299 - ISSN : 1303-5444 - tur - paper - 2022 - TRDizin |
4 | Mutlu, S., Çağil, G., Ayar, A. - CRITIC tabanlı PROMETHEE yöntemiyle akademik başarı sıralama uygulaması - Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi - pp.649 - DOI : 10.17714/gumusfenbil.976239 - tur - paper - 2022 - TRDizin |
5 | Aktaş, E., Yilmaz, K., Kaya, A. - Medikolegal Değerlendirmelerde İlliyet Bağı Kavramı: Geleneksel Derleme - Türkiye Klinikleri Adli Tıp ve Adli Bilimler Dergisi - pp.210 - DOI : 10.5336/forensic.2022-91170 - tur - paper - 2022 - TRDizin |
6 | Üge, M., Kanli, A. - Comparison of the results of the suppression of surface related multiple reflections by predictive deconvolution in pre- and post-stack in 2D marine seismic reflection data: a case study from the Sea of Marmara - Bulletin of the mineral research and exploration - pp.51 - ISSN : 0026-4563 - DOI : 10.19111/bulletinofmre.909820 - eng - paper - 2022 - TRDizin |
7 | Baran, Z. - TURİZM BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN TELEVİZYON REKLAMLARINA YÖNELİK ETİK ALGILARININ NCELENMESİ - Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) - pp.640 - tur - paper - 2022 - TRDizin |
8 | Atiş, G., Göktay, F., Ayteki̇n, S., Yaşar, Ş., , A., Ferhatoğlu, Z. - Type D personality and quality of life in alopecia areata and vitiligo patients: A cross-sectional study in a Turkish population - Türkderm Türk deri hastalıkları ve frengi arşivi - pp.87 - ISSN : 2717-6398 - DOI : 10.4274/turkderm.galenos.2020.36776 - eng - paper - 2021 - TRDizin |
9 | Ayar, A., Günaydi, Z. - Süt ve Ürünlerinde Tatlandırıcıların Kullanımı - Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi - pp.476 - DOI : 10.24925/turjaf.v9i3.476-483.3718 - tur - paper - 2021 - TRDizin |
10 | Duman, M., Yilmaz, D., Çağlar, A., Er, A., Ulusoy, E., Akgül, F., Karsli, E. - Çocuklarda Subgaleal Hematomun Nadir Bir Nedeni: Saç Çekme - Çocuk Acil ve Yoğun Bakım Dergisi - pp.33 - ISSN : 2146-2399 - tur - paper - 2017 - TRDizin |
11 | Ahmet Ayar, Hatice Sıçramaz, İmren Çetin - The Effect of Bovine Colostrum on the Lactic Flora of Yogurt and Kefir - JSM Biotechnology & Biomedical Engineering - Vol.3 - pp.1 - 2016 |
12 | AYAR AHMET, SIÇRAMAZ HATİCE, SERT DURMUŞ - Effect of Different Processes on Chemical Textural and SensoryProperties of Sakarya Circassian Cheese - Akademik Gıda - Vol.13 - pp.276 - 2015 |
13 | Siçramaz, H., Ayar, A., Sert, D. - Effect of Different Processes on Chemical, Textural and Sensory Properties of Sakarya Circassian Cheese - Akademik Gıda - pp.276 - ISSN : 1304-7582 - tur - paper - 2015 - TRDizin |
14 | Saraçoğlu, Z., Sabuncu, İ., Aslan, A., Bi̇lgi̇li̇, M., Yildiz, H. - Comparison of Oral Terbinafine with Itraconazole in the Treatment of Tinea Pedis - Journal of Clinical and Analytical Medicine - pp.37 - tur - paper - 2015 - TRDizin |
15 | Ayar, A., Demi̇rkol, O., Öztürk Yilmaz, S., Öztürk, S., Akdemi̇r, S., Korkmaz, E., Gümüşay, Ö., Duman, H., Haskaraca, G., Kulaksiz, Z., Çantik, İ., Ergene, E., Siçramaz, H. - Diyet lif değeri yüksek bazı gıda sanayi artıklarının yoğurt ve dondurmada kullanılabilirliği ve bu ürünlerin kalitesi üzerine etkilerinin araştırılması - pp.1 - tur - project - 2014 - TRDizin |
16 | Ayar, A.; Burucu, H. - Effect of whey fractions on microbial and physicochemical properties of probiotic ayran (drinkable yogurt) - International Food Research Journal - Vol.20 - pp.1409-1415 - ISSN : 19854668 - Article - 2013 - SCOPUS_ID:84880620045 |
17 | Ayar, A. and Burucu, H. AHMET AYAR; - Effect of whey fractions on microbial and physicochemical properties of probıotıc ayran (drinkable yogurt). 20(3): (2013) - International Food Research Journal - Vol.20 - pp.1293-1299 - ISSN : 2231-7546 - DOI : - 2013 |
18 | Baykal, C., Yazganoğlu, K. - Hedefe Yönelik Kemoterapi İlaçlarına Bağlı Akneiform Döküntü ve Eşlik Eden Diğer Dermatolojik Yan Etkiler: Retrospektif Bir Değerlendirme - Türkderm-Deri Hastalıkları ve Frengi Arşivi - pp.84 - ISSN : 1019-214X - tur - paper - 2012 - TRDizin |
19 | AYAR, A. - Geleneksel Yöntemle Süzme Yoğurt Üretimi Sırasında Mineral Madde Miktarlarında Meydan Gelen Değişmeler - Academic Food - Vol.9 - pp.30 - 4 - 2011 |
20 | Bahşi̇, M., Çi̇ftçi̇, M., Tatli Seven, P., Özçeli̇k, M., Gürdoğan, F., Benzer, F., Eri̇şi̇r, Z., Seven, İ., Yilmaz, Ö., Kilinç, Ü., Çerçi̇, İ. - The effect of alfalfa on retinol, a-tocopherol and cholesterol levels in muscle and tail fat tissues in yearling sheep - Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi - pp.119 - ISSN : 1308-9323 - tur - paper - 2011 - TRDizin |
21 | Ayar, A.,Sert,D. Kalyoncu,İ.H. and Yazıcı,F. - Physical, chemical, nutritional and organoleptic characteristics of different Turkish fruit added yogurts - Journal of Food Technology - Vol.5 - pp.120 - ISSN : 1684-8462 - DOI : - 4 - 2005 - SAU |
22 | Peksayar, G., Tuncer, S., Balci, Ö. - Göz kapağının yağ bezi karsinomları - Türk Oftalmoloji Dergisi - pp.461 - ISSN : 1300-0659 - tur - paper - 2004 - TRDizin |
23 | Yağci, C., Küpeli̇, S., Aytaç, S., Erden, İ., Atasoy, Ç. - Penile fracture: Ultrasonography and magnetic resonance imaging findings - Journal of Ankara Medical School - pp.113 - ISSN : 1300-5464 - tur - paper - 2000 - TRDizin |
24 | Ceri̇tli̇, İ. - Şehirleşmeye bağlı çevre sorunlarını oluşturan temel kaynaklar - Ekoloji Çevre Dergisi - pp.15 - ISSN : 1300-1361 - tur - paper - 1995 - TRDizin |
25 | Tepehan, F. - Effect of annealing temperature on transmission coefficient of Cds films - Technical University of Istanbul Bulletin - pp.355 - ISSN : 0368-0355 - eng - paper - 1994 - TRDizin |
26 | Akgül A, Ayar A. - Antioxidant effect of Turkish spices - Turk J Agric. Forestry - Vol.17 - pp.1061 - ISSN : 1300-011X - 1993 |
İletişim
aayar@sakarya.edu.tr+90 (264) 295 59 28