1 | ESRA GÜRLİN, "Sürülebilirlik Nitelikleri Yüksek Aromalı Yoğurt Üretimi Üzerine Bir Çalışma." ,SAKARYA ÜNİVERSİTESİFEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ, 2013 |
2 | Meryem Hut, "FONKSİYONEL ÖZELLİĞE SAHİP PROBİYOTİK SÜT TATLISI ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA" ,Sakarya ÜniversitesiFen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, 2012 |
3 | MERYEM HUT, "Probiyatik Özelliğe Sahip Süt Tatlısı Üretimi Üzerine Bir Araştırma" ,SAKARYA ÜNİVERSİTESİFEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ, 2011 |
4 | Burucu,H., "Ayran Üretiminde Peyniraltı Suyu Ürünleri İle Kappa Karragenan Kullanımının Duyusal Fiziko-Kimyasal Ve Probiyotik Özellikler Üzerine Etkisi" ,Selçuk ÜniversitesiFen Bilimleri, Gıda Mühendisliği, 2008 |
5 | Pınarkara,Y., "Liyofilizasyon İşlemi Esnasında Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Canlılıkları Üzerine Kriyojenik Koruyucu Maddelerin Etkileri" ,Selçuk ÜniversitesiFen Bilimleri, Gıda Mühendisliği, 2008 |
6 | SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, "Liyofilizasyon İşlemi Esnasında Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Canlılıkları Üzerine Kriyojenik" ,, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI, 2008 |
7 | SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, "Ayran Üretiminde Peyniraltı Suyu Ürünleri İle Kappa Karragenan Kullanımının Duyusal Fiziko-Kimyasal Ve Probiyotik Özellikler Üzerine Etkisi" ,, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI, 2008 |
8 | SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, "Yoğurdun Stabilitesi Üzerine Salebin Etkis" ,, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI, 2007 |
9 | Tosun,F., "Yoğurdun Stabilitesi Üzerine Salebin Etkisi" ,Selçuk ÜniversitesiFen Bilimleri, Gıda Mühendisliği, 2007 |
10 | Karabıyık,S.,, "Süzme Yoğurt Prosesinde Mikrobiyolojik Kritik Kontrol Noktalarının Belirlenmesi" ,Selçuk ÜniversitesiFen Bilimleri, Gıda Mühendisliği, 2006 |
11 | SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, "Süzme Yoğurt Prosesinde Mikrobiyolojik Kritik Kontrol Noktalarının Belirlenmesi" ,, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI, 2006 |
12 | Deveci,Ö, "Samsun’un Vezirköprü İlçesindeki Süt ve Türevlerini Üreten İle Üretmeyen Bireylerin Tüketim Durumu ve Bunu Etkileyen Faktörler”" ,Selçuk ÜniversitesiFen Bilimleri, Gıda Mühendisliği, 2005 |
13 | Sarı,H.,, "Süzme Yoğurt Üretiminde Bazı Besin ve Mineral Madde kayıpları Üzerine Bir Araştırma" ,Selçuk ÜniversitesiFen Bilimleri, Gıda Mühendisliği, 2005 |
14 | SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, "Süzme Yoğurt Üretiminde Bazı Besin ve Mineral Madde kayıpları" ,, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI, 2005 |
15 | SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, "Samsun?un Vezirköprü İlçesindeki Süt ve Türevlerini Üreten İle Üretmeyen Bireylerin Tüketim Durumu ve Bunu Etkileyen Faktörler" ,, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI, 2005 |
16 | SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, "Konya Çevresinde Üretilen Küflü ve Diğer Bazı Peynirlerin Aflatoksin İçeriği" ,, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI, 2004 |
17 | Çalık,N.,, "Konya Çevresinde Üretilen Küflü ve Diğer Bazı Peynirlerin Aflatoksin İçeriği Üzerine Bir Araştırma" ,Selçuk ÜniversitesiFen Bilimleri, Gıda Mühendisliği, 2004 |
18 | SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, "Lipaz Enziminin Tulum Peynirinin Olgunlaşması Üzerine EtkisiEtkileyen Faktörlerin" ,, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI, 2003 |
19 | SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, "Kaşar Peyniri Üretiminde Peynirin Mikrobiyolojik Kalitesini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi" ,, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI, 2003 |
20 | Koç,A.R.,, "Kaşar Peyniri Üretiminde Peynirin Mikrobiyolojik Kalitesini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma" ,Selçuk ÜniversitesiFen Bilimleri, Gıda Mühendisliği, 2003 |
21 | Yılmaz,G, "Lipaz Enziminin Tulum Peynirinin Olgunlaşması Üzerine Etkisi" ,Selçuk ÜniversitesiFen Bilimleri, Gıda Mühendisliği, 2003 |
22 | Yalçınkaya, S, "Buğday Ruşeymi ve Fitaz Enzimi İlavesiyle Besin Değeri Yüksek Yoğurt Üretimi Üzerine Bir Araştırma" ,Selçuk ÜniversitesiFen Bilimleri, Gıda Mühendisliği, 2002 |
23 | SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, "Buğday Ruşeymi ve Fitaz Enzimi İlavesiyle Besin Değeri Yüksek Yoğurt Üretimi" ,, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI, 2002 |
24 | SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, "Türkiye?de tüketime sunulan bazı süt ürünlerinde sterol miktarlarının belirlenmesi" ,, GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI-devam, 0 |
25 | Sakarya Üniversitesi, "" ,, Gıda Bilimleri Anabilim Dalı-devam, 0 |
26 | Sakarya Üniversitesi, "" ,, Gıda Bilimleri Anabilim Dalı-devam, 0 |
27 | Sakarya Üniversitesi, "" ,, Gıda Bilimleri Anabilim Dalı-devam, 0 |
İletişim
aayar@sakarya.edu.tr+90 (264) 295 59 28