| GÜNCEL DERSLER : | |||
|---|---|---|---|
| GDM 309 | Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 801 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 901 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 208 | Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı D+U : (2+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 801 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 901 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 309 | Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 803 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 902 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 208 | Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı D+U : (2+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 803 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 901 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 309 | Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 805 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 901 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 208 | Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı D+U : (2+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 805 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 901 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 309 | Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 825 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 915 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 208 | Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı D+U : (2+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 805 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 901 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 309 | Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 805 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 901 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 208 | Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı D+U : (2+0), AKTS :3 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 833 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 901 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 309 | Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 805 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 901 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
İletişim
aayar@sakarya.edu.tr+90 (264) 295 59 28